Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui)

de Roxana in Pui, 26 Apr 2010 | 7606 vizualizari

 

Aceasta mancare se face la noi in casa saptamanal. Sotul meu face de obiceim :P si mama hotarat sa va dau si voua reteta. Poate va place:)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui si 6 copanele
  • 2 cutii de rosii decojite
  • un ardei rosu mare
  • 2 cepe mici
  • chilli cat de iute doriti
  • sare, piper, cimbru,
  • 2 cubulete maggi pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui):

Se fierbe puiul ca pentru supa, cu vegeta si cimbru. De obicei il gatesc cu o seara inainte. NU se fierbe prea mult, riscati sa se imprastie in sos. Supa de pe pui se va folosi la sfarsitul sosului de rosii.

Intr-un blender se pun cutiile de rosii, ardeiul rosu, chilli si cepele. Se blendeaza ff bine. INtr-o oala adanca se pune ulei la incins cat sa acopere fundul oalei. Cand e foarte fierbinte uleiul se pune sosul de rosii cu mare atentie ca sare peste tot!!!

Se fierbe pana scade bine invartind din cand in cand. Cand a scazut se pune puiul si jumatate din supa de pui. Se serveste cu orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor